• Authentiek


  Het pand van Oortjeshekken is gebouwd op een vroegere dijk. Hierdoor is er een beneden- en een bovenhuis met 13 kamers en in totaal 32 bedden. Alle kamer zijn anders en uniek. Misschien logeert u wel in de vroegere hooizolder, huiskamer, bedstee of keuken? De kamers in het benedenhuis hebben terrasje of grenzen aan de tuin. De kamers in het bovenhuis kijken uit op het water, tuin of weilanden. Er zijn 2 familiekamers, 2 driepersoonskamers en 9 tweepersoonskamers.

 • 13 Kamers

  Bekijk de galerij voor een indruk per kamer

  Boek Nu!
  Of vul de RESERVERINGSAANVRAAG in.

  Naar Formulier…
 • Alles is er

  Slapen kan bij ons vanaf €79,00 per nacht, inclusief het Oortjeshekkenontbijt met 2 personen. Eigenlijk hoef je de deur niet uit, want juist ’s avonds is het extra genieten van de lekkere gerechten met een mooi glas wijn in het restaurant. En daarna glij je zo je bedje in.

Authentiek

Het pand van Oortjeshekken is gebouwd op een vroegere dijk. Hierdoor is er een beneden- en een bovenhuis met 13 kamers en in totaal 32 bedden. 3 familiekamers (twee- tot vierpersoons). 2 twee- tot driepersoons kamers. 7 tweepersoons kamers


13 Kamers

Bekijk de gallerij voor een indruk per kamer

Boek Nu!

Of vul de RESERVERINGSAANVRAAG in.

Naar Formulier...


Alles is er

Slapen kan bij ons vanaf €79,00 per nacht, inclusief een eindeloos ontbijt met 2 personen. nEigenlijk hoef je de deur niet uit, want juist ’s avonds is het extra genieten met mooie gerechten in het restaurant. En daarna glij je zo je bedje in.