KOM GEZELLIG ETEN EN DRINKEN BIJ OORTJESHEKKEN

Lieve gasten,

We hebben bij Oortjeshekken alles goed aangepast op de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Het terras is nog mooier gemaakt, binnen&buiten is alles op 1,5 meter en u kunt uw handen aan het begin van het terras desinfecteren. Wij maken nog vaker schoon. Zo kunnen we samen met onze gasten genieten van deze zomer. Er zijn wel een paar dingen veranderd bij Oortjeshekken. Zo bedienen we nu aan tafel. Verder reserveren we alleen nog voor het diner.  Heeft u zin in een kop koffie of een borrel, dan kunt u gewoon komen en kijken of er plaats is op dat moment. Voor overdag, drankjes en eten van de kaart (ontbijt/lunchkaart) kunt u ALLEEN AAN DE DEUR RESERVEREN.

DINER RESERVEREN
Om alles in goede banen te leiden  tijdens het diner, werken we met reserveringsblokken, zodat u als gast veilig en ontspannen kunt genieten! Reserveer hier voor het diner.

17.30 – 19.15 uur Diner
18.00 – 19.45 uur Diner
18.30 – 20.15 uur Diner (alleen op het terras)
19.00 – 20.45 uur Diner (alleen op het terras)
19.30 – 22.00 uur Diner
20.00 – 22.30 uur Diner

Indien u een tijd met ‘alleen op het terras’ heeft gereserveerd, houdt dat in dat er een tafel voor u op het terras is gereserveerd, maar er GEEN plaats binnen is met slecht weer.

LET OP; wilt u binnen 24 uur voor aankomst reserveren, bel dan 024 663 12 88

LEKKER BAKJE KOFFIE, BIERTJE OF IETS VAN DE LUNCHKAART?
U bent welkom voor een kop koffie, iets lekkers, een biertje/wijntje. Hiervoor hoeft u niet te reserveren en kijken we ter plekke te vragen of er plaats is.

BESTEL JE PICKNICKPAKKETJES OORTJESHEKKEN ONTBIJT OF LUNCH.
Neem je Oortjeshekkenontbijt of lunch mee voor thuis of nog leuker, voor aan het water aan de overkant bij Oortjeshekken. Je kunt ze tot 24 uur vantevoren bestellen via info@oortjeshekken.nl. Mocht het binnen de 24 uur zijn, bel dan 024 6631288, dan kijken we of het nog lukt. Kijk voor prijs en inhoud van de pakketjes hier.

Wijzigingen onder voorbehoud van richtlijnen RIVM.

Reserveren.

Kijk hieronder voor de menukaart en de diner kaart!

Dinerkaart
Menukaart en drankkaart
Reserveer Diner

Diner

à-la-carte

Diner

à-la-carte

vanaf 17.30

Reserveer nu!
RESERVEER DINER