Vacture zelfstandig werkend kok. Kom bij ons gezellige Keuken Team!

Kok gezocht!

Ben jij die nieuwe zelfstandig werkend kok die werkt met passie?Kan je zeker tot 80 diners verzorgen? Zoek je een gezellig en solide horecabedrijf waar je mee kan denken en doen? Hou je van kwaliteit en eerlijke producten? Kun je snel, efficiënt en netjes werken? Heb je ideeën voor nieuwe gerechten en verbeteringen in de keuken? En gezelligheid op zijn tijd? Heb je aantoonbare ervaring met een vergelijkbare kaart?

Dan is Oortjeshekken wellicht voor jou the place to be! We nodigen we je graag uit om te solliciteren op de vacature van zelfstandig werkend kok bij Oortjeshekken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Verantwoordelijk voor de voorbereiding;
Verantwoordelijk voor de bereiding;
Verantwoordelijk voor de opmaak/presentatie;
Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de eigen gerechten/bereidingen;
Verantwoordelijk voor de schoonmaak en hygiëne voorschriften;
Kennis en vaardigheden.

Wat wij vragen:

Minimaal 3 jaar vergelijkbare en aantoonbare werkervaring;
Kennis van HACCP vereist;
Diploma sociale hygiëne is een pre;
Afgeronde koksopleiding is meer dan een pre;

Iemand die op smaak kan koken, overzicht houdt, collega’s goed kan aansturen, houdt van hard werken en een teamplayer is.

Wij bieden:

We bieden je een mooie, solide horecabedrijf dat een instituut is in de Ooijpolder en ‘Wereldberoemd’ in Nederland. Het Pand van Oortjeshekken ligt slechts 6,6 km van Nijmegen, midden in de natuur. Er is net verbouwd bij Oortjeshekken en er is een gloed nieuwe keuken. Je werkt dus met nieuwe apparatuur. Verder kom je in een enthousiast team te werken. Je kunt bij ons fulltime of parttime aan de slag. In het hoogseizoen worden de meeste uren gemaakt. In  Het salaris zal conform het KHN arbeidsvoorwaarden reglement zijn, passend bij de functie en de ervaring.

Solliciteer bij Oortjeshekken; stuur je motivatiebrief en CV naar info@oortjeshekken.nl t.a.v. Margreet Hertsenberg.

Alleen sollicitaties met een begeleidende brief worden in behandeling genomen.